‘Als ik het Nederlands elftal zie, dan mis ik Hakim Ziyech’ – Voetbalzone.nl


Voetbalzone.nl

'Als ik het Nederlands elftal zie, dan mis ik Hakim Ziyech'
Voetbalzone.nl
“Als ik het Nederlands elftal zie, dan mis ik Ziyech”, zo vertelde de trainer van FC Lienden in het programma De Tafel van Kees op FOX Sports. “Ik vind het nog steeds een gemiste kans voor open doel, want hij heeft me letterlijk verteld: als Marco van ...
Kraay jr.: "Als ik Oranje zie, mis ik Ziyech"Goal.com
'Als ik Oranje zie voetballen, dan mis ik hém'Soccernews.nl

alle 5 nieuwsartikelen »


Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
UR BRAND ON THIS PLACE?

Bezoek de Handleiding HTML

LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!