Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Volg FORMULE1RSS nu op FACEBOOK en maak gewoon kans op een REDBULLRACING-SHIRT!!

imagesBen jij een fan van de Formule1 en Max Verstappen en wil je kans maken op een heus REDBULLRACING shirt? Volg FORMULE1RSS.nl dan nu via FACEBOOK: Facebook.com/Formule1RSS en zorg dat je bij de volgers zit! Het shirt zal dan onder de eerste 1500 volgers worden verloot!!! Formule1RSS.nl brengt je dagelijks de laatste nieuwtjes rondom de Formule1. Een absolute aanrader dus als je van autosport houdt! LIKE of RETWEET dit ook en laat je vrienden het ook volgen! Want als we voor het einde van de maand 2000 LIKERS weten te bereiken, dan verloten we geen één maar twee shirts tegelijk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *