Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘Streep door Las Palmas als tegenstander in openingsduel in de Kuip’

Het oefenduel tussen Feyenoord en het Spaanse Las Palmas gaat niet door. Dit laat de directeur van de Spaanse club weten tegenover de media. Volgens de technisch directeur van de Spaanse club is er een kink in de kabel gekomen en is de kans klein dat het alsnog tot een oefenduel komt. ‘We richten ons […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘Streep door Las Palmas als tegenstander in openingsduel in de Kuip’

Het oefenduel tussen Feyenoord en het Spaanse Las Palmas gaat niet door. Dit laat de directeur van de Spaanse club weten tegenover de media. Volgens de technisch directeur van de Spaanse club is er een kink in de kabel gekomen en is de kans klein dat het alsnog tot een oefenduel komt. ‘We richten ons […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *