Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Hongarije – België in de achtste finales

Hongarije is toch wel de grootste verrassing van het EK. Ze kwamen maar net door de kwalificaties en wisten zich via play-offs te plaatsen. Toen ze eenmaal in Frankrijk aan kwamen begonnen ze opeens te voetballen en ze zijn ongeslagen door de groepsfase gekomen. De Belgen daarentegen begonnen het EK als het beste team op de FIFA ranglijst en werden in de eerste wedstrijd meteen door Italië verslagen.

Hongarije

De laatste wedstrijd van Hongarije, 3-3 gelijkspel tegen Portugal, was een van de leukste wedstrijden van het EK tot nu toe. Portugal moest punten pakken en dat leidde tot een mooi stroom aan doelpunten waarbij Ronaldo ook eindelijk het net wist te vinden. In Hongarijes eerste wedstrijd kwamen ze tegenover Oostenrijk te staan. Een land dat ongeslagen door de kwalificatie rondes kwam en Hongarije maakte ze in met 2-0. De tweede wedstrijd was tegen Ijsland en daar had Hongarije erg veel geluk met een eigen doelpunt van Birkir Saevarsson zodat de score uiteindelijk 1-1 werd. Met het zelfvertrouwen van de Hongaren zit het nu wel goed!

Belgie

Marc Wilmots kwam even onder vuur te liggen in de Belgische media na de nederlaag tegen Italie, maar nu de Belgen twee keer hebben gewonnen is het wat rustiger. De Belgen verloren de eerste wedstrijd met een slechte vertoning. De Italianen waren duidelijk een stuk beter dan de Belgen en het resultaat 0-2 was er dan ook naar. De rode duivels wisten Noord-Ierland vrij gemakkelijk te verslaan (3-0) en tegen Zweden waren ze ook de sterkere ploeg (0-1). Eden Hazard is duidelijk onder de indruk “Hongarije wordt lastig. We hebben de laatste minuten van de wedstrijd tegen Portugal gezien. Ze geven 200 procent en ze hebben erg goede spelers, we hebben weer een goede wedstrijd nodig om door te gaan naar de kwar finales.”

Hongarije – België bij de bookies

België is de favoriet voor deze wedstrijd en dat is niet heel onverwacht. De quoteringen voor een winst van de Belgen zitten rond de 1.60. Veel interessanter zijn de odds voor Over 2.5. Die zitten rond de 2.55 en we hebben gezien dat beide teams goed kunnen scoren. Als je nog een goede bookmaker zoekt dan kan je hier meer lezen over bookmakers en de bonussen die ze tijdens het EK weggeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *