Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Kenneth Vermeer een half jaar uitgeschakeld na zware achillespeesblessure

Kenneth Vermeer heeft op de training van Feyenoord een zware achillespeesblessure opgelopen. Naar verluidt is hij de rest van het kalenderjaar uitgeschakeld. Vermeer wordt dinsdag nog geopereerd in het Erasmus MC, zo meldt Feyenoord. Het incident gebeurde op de training op Varkenoord. Hij werd met een golfkarretje van het veld gereden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kenneth Vermeer een half jaar uitgeschakeld na zware achillespeesblessure

Kenneth Vermeer heeft op de training van Feyenoord een zware achillespeesblessure opgelopen. Naar verluidt is hij de rest van het kalenderjaar uitgeschakeld. Vermeer wordt dinsdag nog geopereerd in het Erasmus MC, zo meldt Feyenoord. Het incident gebeurde op de training op Varkenoord. Hij werd met een golfkarretje van het veld gereden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *