Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Ajax-talent vertrekt naar Lazio Roma

James Fofana zet zijn carriere voort bij Lazio Roma. Dit laat hij via Instagram weten. De voormalig jeugdspeler werd onlangs nog door de Amsterdammers weggestuurd. Fofana vertrok in Eindhoven na een aantal incidenten in de jeugd. Ook bij Ajax was zijn blazoen volgens Ajax Showtime niet helemaal vlekkeloos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ajax-talent vertrekt naar Lazio Roma

James Fofana zet zijn carriere voort bij Lazio Roma. Dit laat hij via Instagram weten. De voormalig jeugdspeler werd onlangs nog door de Amsterdammers weggestuurd. Fofana vertrok in Eindhoven na een aantal incidenten in de jeugd. Ook bij Ajax was zijn blazoen volgens Ajax Showtime niet helemaal vlekkeloos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.