Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘West Ham United meldt zich voor Mario Gomez’

West Ham United heeft naar verluidt een bod van tien miljoen euro gedaan op Mario Gomez. Dit weet het medium The Daily Mirror te melden. De aanvaller staat momenteel onder contract bij Fiorentina maar wilt daar weg. Ook Ajax lijkt in de markt voor hem. Vorig seizoen werd hij door de Italiaanse club verhuurd aan […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

‘West Ham United meldt zich voor Mario Gomez’

West Ham United heeft naar verluidt een bod van tien miljoen euro gedaan op Mario Gomez. Dit weet het medium The Daily Mirror te melden. De aanvaller staat momenteel onder contract bij Fiorentina maar wilt daar weg. Ook Ajax lijkt in de markt voor hem. Vorig seizoen werd hij door de Italiaanse club verhuurd aan […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.