Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘Ik sta altijd open voor het Nederlands elftal, ik heb nooit bedankt’ – Voetbalzone.nl


Voetbalzone.nl

'Ik sta altijd open voor het Nederlands elftal, ik heb nooit bedankt'
Voetbalzone.nl
Nigel de Jong hoopt niet dat hij zijn laatste wedstrijd voor het Nederlands elftal gespeeld heeft. De middenvelder van Los Angeles Galaxy kwam in maart 2015 voor het laatst in actie voor zijn land en hoopt dat hij nog eens wordt opgeroepen door
De Jong: 'Mijn deur staat open, het is aan de bondscoach'Voetbal International
'Hulk' uit Holland is happy in LAnrc.nl

alle 3 nieuwsartikelen »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *