Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Promes: ‘Niemand kan Robben vervangen bij Oranje’ – Voetbal International


Voetbal International

Promes: 'Niemand kan Robben vervangen bij Oranje'
Voetbal International
Ik denk dat de Nederlandse fans dat ook verwachten.' Promes denkt dat hij er dichtbij is om een topspeler te worden. 'Dat wil ik worden. Ik heb het tot international geschopt en ik ben nu een van de steunpilaren van mijn club. Mijn doelen zijn: prijzen
Quincy Promes: Robben is niet te vervangenFOX Sports
Promes onder de indruk van zichzelf: "Ik ben een topspeler"Voetbal Centraal
Promes: "Tijd is gekomen om ook bij Oranje te presteren"FCUpdate.nl

alle 10 nieuwsartikelen »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.