‘Zonder vooroordelen was ik recordhouder van het Nederlands elftal geweest’ – Soccernews.nl


Soccernews.nl

'Zonder vooroordelen was ik recordhouder van het Nederlands elftal geweest'
Soccernews.nl
"Op basis van de status die jij net schetst en die ik in het buitenland ook zo ervaar, vind ik het gek dat ik op zo weinig EK's en WK's namens Nederland heb gespeeld. Zonder vooroordelen aan mijn adres was ik recordhouder van het Nederlands elftal
Clarence Seedorf doet opmerkelijke onthullingMee met Oranje
'Zonder vooroordelen was ik recordhouder bij Oranje geweest'FOX Sports
Seedorf: zonder vooroordelen was ik recordinternationalNOS

alle 13 nieuwsartikelen »


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer