Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Vierduizend verschillende voetbalshirts via unisportstore

Het begon allemaal jaren geleden met slechts een kleine verzameling van enkel de meest populaire voetbalshirts van de allergrootste clubs. Die collectie breidde zich echter snel uit. Vandaag, ruim 20 jaar na dato, telt het assortiment van Unisportstore maar liefst meer dan 4000 verschillende shirts.

Uiteraard bevat de collectie net als vroeger nog steeds de shirts van clubs als FC Barcelona, Manchester United en Bayern München, maar ook voor de minder bekende jersey’s kun je hier terecht. Van het thuisshirt van Qatar tot het uitshirt van de Deense club Silkeborg, je kunt het je zo gek niet bedenken of het is er te koop. Als je het liever dichter bij huis houdt, kijk dan even hier.

Kijk voor voetbalshirts, voetbalschoenen en nog veel meer op www.unisportstore.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *