Koeman baalt ervan dat Dost stopt bij Nederlands elftal – NU.nl


Trouw

Koeman baalt ervan dat Dost stopt bij Nederlands elftal
NU.nl
Ik vind het jammer dat hij stopt, ik zag zeker nog een rol voor hem bij het Nederlands elftal", zegt Koeman tegen Ons Oranje. "Bij mijn start als bondscoach heb ik gezegd dat ik de eerste vier interlands wil gebruiken om spelers en speelwijzen uit te ...
Gefrustreerde Bas Dost (28) stopt per direct bij Nederlands ElftalTrouw
Bas Dost stopt als international: 'Voelde me verrot na laatste interland'AD.nl
Dost stopt uit frustratie bij OranjeNOS
RTL Nieuws -Telegraaf.nl -Transport Online
alle 45 nieuwsartikelen »


Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer