‘Ik verwacht niet dat ik nog word opgeroepen voor Oranje en dat is prima’ – VoetbalPrimeur.nl


VoetbalPrimeur.nl

'Ik verwacht niet dat ik nog word opgeroepen voor Oranje en dat is prima'
VoetbalPrimeur.nl
De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal houdt nergens meer rekening mee. "Ik ga er niet meer vanuit. Ik mis het niet, echt niet. Ik heb 102 interlands gespeeld. Of ze me missen? Nee, dat denk ik niet. Ik ben blij dat ik zo lang voor Oranje

en meer »


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ik verwacht niet dat ik nog word opgeroepen voor Oranje en dat is prima’ – VoetbalPrimeur.nl


VoetbalPrimeur.nl

'Ik verwacht niet dat ik nog word opgeroepen voor Oranje en dat is prima'
VoetbalPrimeur.nl
De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal houdt nergens meer rekening mee. "Ik ga er niet meer vanuit. Ik mis het niet, echt niet. Ik heb 102 interlands gespeeld. Of ze me missen? Nee, dat denk ik niet. Ik ben blij dat ik zo lang voor Oranje

en meer »


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!