‘Deze speler komt Feyenoord volgend seizoen versterken’

Volgens Feyenoord-watcher Mikos Gouka speelt Jordy Clasie ook na dit seizoen in de Kuip. De Rotterdammers huren Clasie dit seizoen van Southampton. “Hij heeft nog een jaar contract”, vertelt AD-journalist Gouka in FC Rijnmond. “Volgens mij gaat hij nog liever een jaar stoppen dan dat hij terug gaat naar Engeland. Het lijkt me logisch dat […]

The post ‘Deze speler komt Feyenoord volgend seizoen versterken’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Deze speler komt Feyenoord volgend seizoen versterken’

Volgens Feyenoord-watcher Mikos Gouka speelt Jordy Clasie ook na dit seizoen in de Kuip. De Rotterdammers huren Clasie dit seizoen van Southampton. “Hij heeft nog een jaar contract”, vertelt AD-journalist Gouka in FC Rijnmond. “Volgens mij gaat hij nog liever een jaar stoppen dan dat hij terug gaat naar Engeland. Het lijkt me logisch dat […]

The post ‘Deze speler komt Feyenoord volgend seizoen versterken’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!