WOW! Ajax-fans aangevallen met vuurwerkbommen (VIDEO)

Waanzinnige taferelen gisteren tijdens de wedstrijd AEK Athene – Ajax. De fans van de Amsterdammers werden namelijk aangevallen door vuurwerkbommen. Er ontploften bijvoorbeeld molotov cocktails op een meter afstand van de Nederlanders. En niet iedereen kwam er ongeschonden vanaf, zo meldt een woordvoerder namens Ajax aan De Telegraaf. In totaal zijn 8 van de 1200 […]

The post WOW! Ajax-fans aangevallen met vuurwerkbommen (VIDEO) appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
WOW! Ajax-fans aangevallen met vuurwerkbommen (VIDEO)

Waanzinnige taferelen gisteren tijdens de wedstrijd AEK Athene – Ajax. De fans van de Amsterdammers werden namelijk aangevallen door vuurwerkbommen. Er ontploften bijvoorbeeld molotov cocktails op een meter afstand van de Nederlanders. En niet iedereen kwam er ongeschonden vanaf, zo meldt een woordvoerder namens Ajax aan De Telegraaf. In totaal zijn 8 van de 1200 […]

The post WOW! Ajax-fans aangevallen met vuurwerkbommen (VIDEO) appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!