‘Grote miskoop van PSV kiest eieren voor zijn geld in januari’

Afgelopen zomer kwam de Australische international Aziz Behich naar PSV. De vleugelverdediger maakte in de afgelopen zomer nog onderdeel uit van de selectie van Australië op het wereldkampioenschap onder bondscoach Bert van Marwijk en zijn assistent Mark van Bommel. Laatstgenoemde nam hem vervolgens mee naar het Philips Stadion, maar al snel werd duidelijk dat Behich […]

The post ‘Grote miskoop van PSV kiest eieren voor zijn geld in januari’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Grote miskoop van PSV kiest eieren voor zijn geld in januari’

Afgelopen zomer kwam de Australische international Aziz Behich naar PSV. De vleugelverdediger maakte in de afgelopen zomer nog onderdeel uit van de selectie van Australië op het wereldkampioenschap onder bondscoach Bert van Marwijk en zijn assistent Mark van Bommel. Laatstgenoemde nam hem vervolgens mee naar het Philips Stadion, maar al snel werd duidelijk dat Behich […]

The post ‘Grote miskoop van PSV kiest eieren voor zijn geld in januari’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer