‘Zaakwaarnemer laat AC Milan schrikken met bericht over Hirving Lozano’

Er is veel belangstelling voor de Mexicaanse vleugelspeler Hirving Lozano. AC Milan wil hem bijvoorbeeld wel van de Eindhovenaren overnemen en staat volgens Tuttosport al in contact met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De roemruchte spelersmakelaar zou een onderhoud gehad hebben met een lid van de Raad van Bestuur van de gewezen topclub uit Milaan. Daarbij […]

The post ‘Zaakwaarnemer laat AC Milan schrikken met bericht over Hirving Lozano’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Zaakwaarnemer laat AC Milan schrikken met bericht over Hirving Lozano’

Er is veel belangstelling voor de Mexicaanse vleugelspeler Hirving Lozano. AC Milan wil hem bijvoorbeeld wel van de Eindhovenaren overnemen en staat volgens Tuttosport al in contact met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola. De roemruchte spelersmakelaar zou een onderhoud gehad hebben met een lid van de Raad van Bestuur van de gewezen topclub uit Milaan. Daarbij […]

The post ‘Zaakwaarnemer laat AC Milan schrikken met bericht over Hirving Lozano’ appeared first on Voetbal4u.com.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!