Menzo gaat naar partner van Ajax en wordt collega van Roger Schmidt – Goal.com

Menzo gaat naar partner van Ajax en wordt collega van Roger Schmidt  Goal.com

Stanley Menzo vervolgt zijn trainersloopbaan in China. Beijing Guoan, dat samenwerkt met Ajax, meldt dat de oud-keeper het tweede elftal gaat leiden.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Menzo gaat naar partner van Ajax en wordt collega van Roger Schmidt – Goal.com

Menzo gaat naar partner van Ajax en wordt collega van Roger Schmidt  Goal.com

Stanley Menzo vervolgt zijn trainersloopbaan in China. Beijing Guoan, dat samenwerkt met Ajax, meldt dat de oud-keeper het tweede elftal gaat leiden.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Menzo gaat naar partner van Ajax en wordt collega van Roger Schmidt – Goal.com

Menzo gaat naar partner van Ajax en wordt collega van Roger Schmidt  Goal.com

Stanley Menzo vervolgt zijn trainersloopbaan in China. Beijing Guoan, dat samenwerkt met Ajax, meldt dat de oud-keeper het tweede elftal gaat leiden.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Menzo gaat naar partner van Ajax en wordt collega van Roger Schmidt – Goal.com

Menzo gaat naar partner van Ajax en wordt collega van Roger Schmidt  Goal.com

Stanley Menzo vervolgt zijn trainersloopbaan in China. Beijing Guoan, dat samenwerkt met Ajax, meldt dat de oud-keeper het tweede elftal gaat leiden.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Menzo gaat naar partner van Ajax en wordt collega van Roger Schmidt – Goal.com

Menzo gaat naar partner van Ajax en wordt collega van Roger Schmidt  Goal.com

Stanley Menzo vervolgt zijn trainersloopbaan in China. Beijing Guoan, dat samenwerkt met Ajax, meldt dat de oud-keeper het tweede elftal gaat leiden.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!