Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘PSV is furieus op KNVB na Ajax-beslissing’

PSV is furieus op de KNVB vanwege het uitstellen van de wedstrijd Ajax – PEC Zwolle van zaterdag 2 maart. De Telegraaf schrijft: “De KNVB heeft op verzoek van Ajax de wedstrijd Ajax-PEC Zwolle van zaterdag 2 maart uitgesteld, om zodoende de Amsterdammers de gelegenheid te geven om zich optimaal voor te bereiden op de […]

The post ‘PSV is furieus op KNVB na Ajax-beslissing’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘PSV is furieus op KNVB na Ajax-beslissing’

PSV is furieus op de KNVB vanwege het uitstellen van de wedstrijd Ajax – PEC Zwolle van zaterdag 2 maart. De Telegraaf schrijft: “De KNVB heeft op verzoek van Ajax de wedstrijd Ajax-PEC Zwolle van zaterdag 2 maart uitgesteld, om zodoende de Amsterdammers de gelegenheid te geven om zich optimaal voor te bereiden op de […]

The post ‘PSV is furieus op KNVB na Ajax-beslissing’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *