Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

SCHANDAAL! ‘Postcode Loterijbaas sluisde 20 miljoen naar Feyenoord’

Een opvallend nieuwsbericht vandaag. Boudewijn Poelmann de hoogste baas van de Postcode Loterij zou namelijk  miljoen euro hebben doorgesluist naar Feyenoord. Dit weet het Het onderzoeksplatform Follow The Money te melden. Het gaat om goededoelengeld. Omdat Poelmann mede-eigenaar van Feyenoord is, is er sprake van belangenverstrengeling, schrijft FTM. De regionale omroep RTV Rijnmond citeert: ‘De miljoenen kwamen […]

The post SCHANDAAL! ‘Postcode Loterijbaas sluisde 20 miljoen naar Feyenoord’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *