Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

VANDAAG VOETBALWEDDEN? Mr Green pakt uit met deze ONGEKENDE WELKOMSTBONUS!

Heb jij zin in een beetje amusement op deze zondag? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van Mr Green. Zij hebben namelijk een leuke actie lopen. Als je nu geheel vrijblijvend een accountje bij ze aanmaakt dan krijg je maar liefst een welkomstbonus van 50euro gestort! Deze kun je dan gebruiken om vandaag mee te voetbalwedden. Er staan een aantal leuke potjes op het programma. Zo speelt Feyenoord tegen Emmen en AZ tegen Fortuna Sittard. Klik nu hier om je in te schrijven en zet je voetbalkennis om in keiharde euro’s!

The post VANDAAG VOETBALWEDDEN? Mr Green pakt uit met deze ONGEKENDE WELKOMSTBONUS! appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *