Opnieuw een megadeal op komst voor Ajax: ‘United, Liverpool, Real en Atlético melden zich voor vleugelback’

De ene na de andere megadeal kan Ajax deze zomer gaan afsluiten. Dit keer zijn er diverse grootmachten die dolgraag de handtekening van Nicolas Tagliafico willen hebben. Het spel is serieus op de wagen rond de linksback uit Argentinië, zo schrijven een aantal Spaanse en Engelse media vandaag. De vleugelverdediger maakt al langer indruk en […]

The post Opnieuw een megadeal op komst voor Ajax: ‘United, Liverpool, Real en Atlético melden zich voor vleugelback’ appeared first on Voetbal4u.com.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!