Dirk Kuyt reageert op ‘ophef’: ‘Het is eigenlijk heel gebruikelijk’

Dirk Kuyt de voormalige vedette van Feyenoord gaat vanaf volgend seizoen een aantal dagen stage lopen bij de eerste selectie van Feyenoord. Dit kwam hem op een aantal negatieve reacties te staan en daarom reageert hij nu even. “Ik heb me ingeschreven voor de cursus Coach Betaald Voetbal en dan heb je een stageplek nodig”, […]

The post Dirk Kuyt reageert op ‘ophef’: ‘Het is eigenlijk heel gebruikelijk’ appeared first on Voetbal4u.com.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Dirk Kuyt reageert op ‘ophef’: ‘Het is eigenlijk heel gebruikelijk’

Dirk Kuyt de voormalige vedette van Feyenoord gaat vanaf volgend seizoen een aantal dagen stage lopen bij de eerste selectie van Feyenoord. Dit kwam hem op een aantal negatieve reacties te staan en daarom reageert hij nu even. “Ik heb me ingeschreven voor de cursus Coach Betaald Voetbal en dan heb je een stageplek nodig”, […]

The post Dirk Kuyt reageert op ‘ophef’: ‘Het is eigenlijk heel gebruikelijk’ appeared first on Voetbal4u.com.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!