‘Feyenoord meldde zich ook voor Alexander Isak’

Alexander Isak maakte gisteren voor Willem II een doelpunt tegen Feyenoord in de Kuip. In het verleden heeft Martin van Geel geprobeerd om hem naar Rotterdam te halen maar hij koos voor Borussia Dortmund. Dit zei hij in het programma ‘De tafel van Kees’. Hij zei: “Isak is een fantastisch talent dat ik bij AIK […]

The post ‘Feyenoord meldde zich ook voor Alexander Isak’ appeared first on Voetbal4u.com.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Feyenoord meldde zich ook voor Alexander Isak’

Alexander Isak maakte gisteren voor Willem II een doelpunt tegen Feyenoord in de Kuip. In het verleden heeft Martin van Geel geprobeerd om hem naar Rotterdam te halen maar hij koos voor Borussia Dortmund. Dit zei hij in het programma ‘De tafel van Kees’. Hij zei: “Isak is een fantastisch talent dat ik bij AIK […]

The post ‘Feyenoord meldde zich ook voor Alexander Isak’ appeared first on Voetbal4u.com.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer