Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘FC Barcelona vraagt fortuin voor Jasper Cillessen’

Jasper Cillessen is tweede keeper bij FC Barcelona achter Marc-Andre Ter Stegen maar toch verkondigd hij een enorme transferwaarde. VI schrijft er vandaag het volgende over. “Bij Barcelona is er de verwachting dat Jasper Cillessen komende zomer vertrekt. Dat schrijft Marca zondagochtend. Er zou begrip zijn voor de onvrede van de Oranje-international. Cillessen heeft de […]

The post ‘FC Barcelona vraagt fortuin voor Jasper Cillessen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘FC Barcelona vraagt fortuin voor Jasper Cillessen’

Jasper Cillessen is tweede keeper bij FC Barcelona achter Marc-Andre Ter Stegen maar toch verkondigd hij een enorme transferwaarde. VI schrijft er vandaag het volgende over. “Bij Barcelona is er de verwachting dat Jasper Cillessen komende zomer vertrekt. Dat schrijft Marca zondagochtend. Er zou begrip zijn voor de onvrede van de Oranje-international. Cillessen heeft de […]

The post ‘FC Barcelona vraagt fortuin voor Jasper Cillessen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘FC Barcelona vraagt fortuin voor Jasper Cillessen’

Jasper Cillessen is tweede keeper bij FC Barcelona achter Marc-Andre Ter Stegen maar toch verkondigd hij een enorme transferwaarde. VI schrijft er vandaag het volgende over. “Bij Barcelona is er de verwachting dat Jasper Cillessen komende zomer vertrekt. Dat schrijft Marca zondagochtend. Er zou begrip zijn voor de onvrede van de Oranje-international. Cillessen heeft de […]

The post ‘FC Barcelona vraagt fortuin voor Jasper Cillessen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *