Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Heel Europa richt zich tot Ajax: ‘Hem van Juve moet je vernederen’

Volgende week staat de clash tussen Ajax en Juventus op het programma. In een tweeluik zal worden uitgemaakt wie er doorgaat naar de halve finales. En plots willen veel voetballiefhebbers dat Ajax deze battle gaat winnen. Aanleiding is de uitspraak van Leonardo Bonucci, die vond dat zijn ploeggenoot Moise Kean ‘voor 50% zelf verantwoordelijk is […]

The post Heel Europa richt zich tot Ajax: ‘Hem van Juve moet je vernederen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heel Europa richt zich tot Ajax: ‘Hem van Juve moet je vernederen’

Volgende week staat de clash tussen Ajax en Juventus op het programma. In een tweeluik zal worden uitgemaakt wie er doorgaat naar de halve finales. En plots willen veel voetballiefhebbers dat Ajax deze battle gaat winnen. Aanleiding is de uitspraak van Leonardo Bonucci, die vond dat zijn ploeggenoot Moise Kean ‘voor 50% zelf verantwoordelijk is […]

The post Heel Europa richt zich tot Ajax: ‘Hem van Juve moet je vernederen’ appeared first on Voetbal4u.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *