Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘Ajax, PSV en Feyenoord zitten achter dezelfde speler aan uit de Eredivisie’

Zowel Ajax, PSV als Feyenoord hebben een oogje op Daniel Crowley. Hij speelt dit seizoen zijn wedstrijden voor Willen II en zijn prestaties daar zijn uitstekend. Crowley laat tegenover RTL7 weten op de hoogte te zijn van deze situatie. “Ze zijn geïnteresseerd en komen naar me kijken”, zo vertelt de Engelsman tegenover RTL7.

Crowley droomt nog altijd van een terugkeer naar Arsenal. “De Premier League is mijn droom. Ik wil laten zien dat Arsenal het mis had en dat ik goed genoeg ben voor hun eerste elftal. Het zou mooi zijn om terug te kunnen naar Arsenal. Daar had ik het erg naar mijn zin. Maar de Premier League is mijn droom.”

The post ‘Ajax, PSV en Feyenoord zitten achter dezelfde speler aan uit de Eredivisie’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *