‘Ajax morgen met opvallende verdediging tegen Juventus’

Werk aan de winkel voor Ajax. Er zal gepuzzeld moeten worden in de verdediging. Nicolas Tagliafico is er namelijk niet bij vanwege een schorsing. Zal Noussair Mazraou zijn plek gaan innemen? Of vertrekt Daley Blind uit het centrum en gaat die linksback staan? Theo Janssen zou voor die laatste optie gaan. “Ik snap het als […]

The post ‘Ajax morgen met opvallende verdediging tegen Juventus’ appeared first on Voetbal4u.com.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
‘Ajax morgen met opvallende verdediging tegen Juventus’

Werk aan de winkel voor Ajax. Er zal gepuzzeld moeten worden in de verdediging. Nicolas Tagliafico is er namelijk niet bij vanwege een schorsing. Zal Noussair Mazraou zijn plek gaan innemen? Of vertrekt Daley Blind uit het centrum en gaat die linksback staan? Theo Janssen zou voor die laatste optie gaan. “Ik snap het als […]

The post ‘Ajax morgen met opvallende verdediging tegen Juventus’ appeared first on Voetbal4u.com.Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!