Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘John de Mol doet kijkers een belofte wanneer Ajax de finale haalt’

Het Champions League-voetbal wordt dit seizoen uitgezonden door het Veronica van John de Mol. Ajax heeft het al tot de halve finale geschopt en dat legt hem natuurlijk geen windeieren.

Wilfred Genee vertelt in een interview met het Algemeen Dagblad: “John heeft dat geweldig uitonderhandeld. Zeker in combinatie met ons programma heeft dat enorm goed uitgepakt. Kijkcijfers hebben we niet alleen vastgehouden, maar ze zijn in de jongerendoelgroep zelfs gestegen.”

De Mol is van plan om groot uit te pakken voor de return van de halve finale tussen Ajax en Tottenham Hotspur in de Johan Cruijff ArenA. Wordt de finale in het Estadio Wanda Metropolitano gehaald, dan is niets te gek. “We zitten ons al rijk te rekenen over de finale. Moeten we dan niet een grotere studio hebben, appte ik laatst. Ik zorg voor de allergrootste in Madrid, antwoordde hij. Dat bericht heb ik bewaard.” De zenderbaas van Veronica is een enorme fan van de Amsterdamse Eredivisie-topclub.

The post ‘John de Mol doet kijkers een belofte wanneer Ajax de finale haalt’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

‘John de Mol doet kijkers een belofte wanneer Ajax de finale haalt’

Het Champions League-voetbal wordt dit seizoen uitgezonden door het Veronica van John de Mol. Ajax heeft het al tot de halve finale geschopt en dat legt hem natuurlijk geen windeieren.

Wilfred Genee vertelt in een interview met het Algemeen Dagblad: “John heeft dat geweldig uitonderhandeld. Zeker in combinatie met ons programma heeft dat enorm goed uitgepakt. Kijkcijfers hebben we niet alleen vastgehouden, maar ze zijn in de jongerendoelgroep zelfs gestegen.”

De Mol is van plan om groot uit te pakken voor de return van de halve finale tussen Ajax en Tottenham Hotspur in de Johan Cruijff ArenA. Wordt de finale in het Estadio Wanda Metropolitano gehaald, dan is niets te gek. “We zitten ons al rijk te rekenen over de finale. Moeten we dan niet een grotere studio hebben, appte ik laatst. Ik zorg voor de allergrootste in Madrid, antwoordde hij. Dat bericht heb ik bewaard.” De zenderbaas van Veronica is een enorme fan van de Amsterdamse Eredivisie-topclub.

The post ‘John de Mol doet kijkers een belofte wanneer Ajax de finale haalt’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *