Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘AS Roma wil middenvelder van PSV overnemen’

De Italiaanse grootmacht AS Roma heeft interesse om Justin Lonwijk over te nemen van PSV. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Hij is een middenvelder die uitkomt voor Jong PSV en daar de pannen van het dak speelt.

PSV wil graag met hem verlengen, maar kreeg nog geen ja-woord van de twijfelende Lonwijk. Ook Leeds United, Eintracht Frankfurt en diverse Engelse topclubs werden al aan hem gelinkt, mede omdat zijn contract na dit seizoen afloopt.

En het is druk rond de PSV-jeugd, want verder schrijft het ED: ‘Naast het aantrekken van Robin Lauwers (Willem II) en Justin de Haas (AZ) is PSV druk doende om de talentvolle Andrew Mendonca (18) vast te leggen. Zijn huidige contract bij PSV loopt af en Mendonca kan een verbintenis voor twee of drie jaar ondertekenen. Hij is nu een van de kernspelers bij PSV onder 19, maar maakte al zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie. Partijen zijn het op hoofdlijnen wel eens, maar er is nog een aantal knopen door te hakken.’

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *