Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘PSV geeft duidelijke reactie op mega-aanbieding voor Steven Bergwijn’

Volgens het Italiaanse medium Tuttomercatoweb zou Inter Mila zich bij PSV hebben gemeld voor Steven Bergwijn. Ze zouden zelfs een eerste bod hebben uitgebracht op de vleugelflitser van de Eindhovenaren.

Het zou gaan om een bod van liefst 30 miljoen euro. De Italiaanse topclub van weleer heeft naar verluidt al contact gehad met de zaakwaarnemer van de jonge aanvaller, die het licht ook op groen zou hebben gezet voor verdere onderhandelingen. Het is natuurlijk de vraag of de aanbieding van de club van onder meer Radja Nainggolan en Mauro Icardi naar de smaak is van technisch directeur John de Jong.

We weten dat de Eindhovenaren meer hopen te vangen voor Bergwijn dan het deed voor Memphis Depay, die voor 34 miljoen euro van PSV naar het Old Trafford van Manchester United vertrok. Het is opeens een mogelijkheid dat zowel de international van het Nederlands elftal als zijn aanvalskompaan Hirving Lozano naar Italië vertrekt. De Mexicaan staat immers in de belangstelling van Napoli.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *