Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

TRANSFERTIP voor FEYENOORD! ‘Hij is gemaakt voor spelen in de Kuip’

Volgens journalist en Televisiemaker harry Vermeegen moet Feyenoord proberen om Oussama Assaidi naar de Kuip te halen. “Ik lees dat Assaidi weg wil bij Twente en hij is transfervrij!”, stelt Vermeegen in een YouTube-video. “Bij mij gaan dan alle bellen in mijn hoofd af, want ik ben altijd al een fan geweest van Assaidi. Dat is echt een speler naar mijn hart.”

Vermeegen vervolgt: “Assaidi heeft onvoorspelbare dingen in zijn spel, heeft een onnavolgbare techniek en kan ook scoren. Ik denk alleen maar bij mezelf: dit is een speler gemaakt voor De Kuip. Ja, voor Feyenoord! Ja, Assaidi! Assaidi kan de Kuip laten ontploffen. Als hij maar een beetje warmte voelt voor Het Legioen, dan gaat-ie als de brandweer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *