‘Ajax heeft een streepje voor op PSV in strijd om Arjen Robben’

Arjen Robben stopt nog niet met voetballen. Hij speelde van het weekend zijn laatste competitiewedstrijd voor Bayern Munchen en sloot zijn periode af in stijl met een doelpunt. Nu is de vraag waar zijn toekomst ligt?

PSV en FC Groningen, oud-werkgevers, werden al genoemd, maar ook Ajax zou een mogelijkheid kunnen zijn. NOS-commentator Arman Avsaroglu stelt in de Voetbalpodcast van zijn werkgever: “Als ik Ajax was, zou ik hem halen. Hij heeft internationale ervaring en ze kunnen hem waarschijnlijk meer betalen dan PSV. Ik zie dat ook wel gebeuren.”

Collega Andy Houtkamp zet zijn geld op Eindhoven als volgende bestemming van Robben. “Ik hoop zo dat hij nog een jaartje bij PSV gaat voetballen. Eén jaartje bij PSV à la Van Persie.” En Jan Roelfs sluit zich daarbij aan: “Robben is een PSV-fan, maar om dan af te sluiten bij Ajax… Voor het geld hoeft hij het niet meer te doen. Maar we wachten af.”

 Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!