Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘PSV wil maximaal deze transfersom betalen voor Steven Berghuis’

PSV ziet in Steven Berghuis de opvolger wanneer Steven Bergwijn zal vertrekken. Ook hebben ze al een maximale transfersom in hun hoofd wat ze willen neertellen voor de sterspeler van Feyenoord. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Berghuis zou een overstap naar PSV, waar zijn vader in het verleden ook heeft gespeeld, zeker niet afwijzen. PSV moet daarbij in acht nemen dat Berghuis inmiddels ruim 27 jaar is en een transfersom daarom niet te hoog kan uitvallen. Hoe ouder voetballers zijn, des te lastiger is het soms om in de toekomst nog een transfersom te incasseren. Een prijs van 8 miljoen euro, waarover weleens is gefilosofeerd, lijkt al iets realistischer dan de ruim 10 miljoen euro die Feyenoord naar verluidt in het hoofd heeft.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *