Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘Napoli noemt maximumbedrag dat het wil betalen voor Hirving Lozano’

Het Italiaanse Napoli wil zich graag versterken met Hirving Lozano maar is niet bereid om de 50 miljoen euro te betalen die PSV voor haar sterspeler verlangd. Volgens het medium Tuttomercatoweb is de club bereid om tot 37 miljoen euro te gaan. Best een groot verschil tussen vraag en aanbod nog.

Oefenmeester Carlo Ancelotti van de nummer twee van de Serie A heeft al een paar keer aangegeven dat hij zeer onder de indruk is van de kwaliteiten van de PSV’er, maar Napoli wil ook weer niet te veel geld betalen voor de buitenspeler, die niet al te goed in vorm was gedurende de tweede seizoenshelft van de Eredivisie. Volgens de bovengenoemde bron zijn de Italianen daarom slechts bereid om tot 37 miljoen euro te gaan. Een aanzienlijk bedrag, maar of het ook naar de smaak van de clubleiding in het Philips Stadion is…

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *