Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘Ajax en PSV-target lijkt te kiezen voor avontuur in de Premier League’

Zowel Ajax als PSV lijken mis te grijpen in de strijd om Edson Alvarez. De Mexicaanse verdediger lijkt te gaan verkassen naar Wolverhampton Wanderers. Dit weten zowel El Universal en Medio Tiempo te melden.

De Premier League-club zou zo’n 10 miljoen euro moeten betalen voor Álvarez. Dat is overigens een opmerkelijk verhaal. Ajax en PSV werden voor een soortgelijk bedrag aan de Mexicaanse verdediger gelinkt, maar daarna verlengde hij dus nog zijn verbintenis en dat zou normaliter een waardevermeerdering betekenen.

Wolverhampton zou desondanks binnen enkele dagen een akkoord denken te bereiken, maar er zijn ook berichten dat de onderhandelingen pas net zijn opgestart. Het is niet duidelijk of Ajax en PSV nog steeds concrete interesse tonen in Álvarez.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *