Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘Nathan Ake voor 45 miljoen euro naar Tottenham Hotspur’

Het ziet ernaar uit dat Nathan Ake na de zomer voor Tottenham Hotspur speelt. Die club wil namelijk 45 miljoen euro betalen aan Bournemouth. Dit weet The Sun te melden.

Twee jaar geleden betaalden The Cherries nog 22 miljoen euro voor de multifunctionele stopper aan Chelsea, dat Aké op zijn beurt weer oppikte op Varkenoord bij Feyenoord. Op Stamford Bridge kreeg de international van het Nederlands elftal wel wat speelminuutjes, maar was hij geen vaste waarde door de aanwezigheid van spelers als David Luiz en César Azpilicueta. In Bournemouth groeide Aké wél snel uit tot een vaste waarde.

Tottenham wil per se een nieuwe centrumverdediger naar de club halen omdat het erop lijkt dat Toby Alderweireld een nieuw avontuur wil beleven. De Belg heeft een gelimiteerde transfersom van 28 miljoen euro in zijn contract staan en kan dus gaan en staan waar hij wil. Manchester United lijkt hem wel te willen hebben.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *