Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘Jordy Clasie zet opmerkelijk stap en gaat spelen bij deze club uit de Eredivisie’

Volgens de Telegraaf zal Jordy Clasie vermoedelijk de overstap gaan maken van Southampton naar AZ. Dit onthuld de krant vanmorgen.

De krant schrijft: “Het transfergeweld in de Eredivisie gaat losbarsten. Na Ajax is ook AZ actief om het elftal voor het seizoen 2019-2020 te versterken. Daarbij is Jordy Clasie target nummer één voor de Alkmaarders, die zich ook willen kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League.”

Men vervolgt: “Clasie ziet een overgang naar AZ zitten, omdat Feyenoord geen actie meer heeft ondernomen. De speler wil graag in de Eredivisie blijven en wijst een terugkeer naar Engeland in principe af. Toch staat hij bij Southampton officieel nog een jaar onder contract. Clasie moet de vervanger worden van de vertrokken Adam Maher, die onlangs voor FC Utrecht koos. Bij Feyenoord is het nog stil, bij PSV wacht men op het grote bod voor aanvaller Steven Bergwijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *