Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘Feyenoord moet voor hém gaan als opvolger van Jordy Clasie’

Feyenoord zoekt naar een opvolger voor Jordy Clasie. Hij gaat waarschijnlijk aan de slag bij AZ. Als het aan Kees Jansma zou leggen dan zou hij Renato Tapia een nieuwe kans geven. Hij vindt dit namelijk een zeer onderschatte voetballer.

“Ik vind het een onderschatte speler, bij Peru staat hij in de basis, terwijl dat toch geen kinderachtig elftal is”, stelt Jansma op FOX Sports. “Ik vind het een Feyenoordspeler, hij moet daar mee kunnen. Ik weet eigenlijk niet eens waarom het niet lukt. Is het geen zekerheidje? Aangezien Feyenoord geen geld heeft en Clasie weggaat, dan is dit toch een prima middenvelder voor Feyenoord?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *