Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Topspeler in spé van PSV heeft zéér duidelijke boodschap voor Ajax

Mohammed Ihattaren gaat ervan uit dat de titel volgend seizoen weer in Eindhoven te bewonderen zal zijn. Hij ziet geen scenario voor zich dat de Amsterdammers nog verder gaan uitlopen op de Eindhovenaren.

“PSV was sterk en blijft dat ook. Wij worden gewoon kampioen en niemand anders. Wij zijn een kampioensploeg”, aldus Ihattaren in gesprek met Voetbal International. Ook heeft hij een persoonlijke doelstelling. “Ik hoop basisspeler te worden en meer dan tien doelpunten te maken.”

Ihattaren vervolgt: “Ik wil elke wedstrijd spelen, ook in de Champions League. Ik ga er alles aan doen.” De zeventienjarige PSV’er hoopt daarbij op de begeleiding van Ibrahim Afellay, die definitief terugkeert. “Hij is een leraar voor mij.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *