Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Van Bommel: ‘Voor het juiste bedrag mag Bergwijn naar Ajax’

Mark van Bommel heeft toegegeven dat de transfer van Steven Bergwijn naar Ajax een optie is voor de club. Wel moet er een enorme zak geld op tafel gelegd worden.

“Mooi hè, hoe dat allemaal gaat. Wat een maandje geleden nog ‘onbespreekbaar was’ en ‘nooit ging gebeuren’, blijkt nu toch mogelijk”, schrijft Ajax Life. “Overigens is het nog wel eventjes de vraag wat de ‘juiste prijs’ precies is, want PSV is vast niet van plan om Bergwijn voor een appel en een ei te laten gaan.”

Daar voegt het medium aan toe: “Bij Ajax is het wat dat betreft een stuk stiller, maar de storm kan morgen of overmorgen natuurlijk best in alle hevigheid losbarsten. Misschien is daar zelfs wel het wachten op, want er zijn geen nieuwe ontwikkelingen rond Bergwijn te melden. Er sluimert interesse en dat is het.”

The post Van Bommel: ‘Voor het juiste bedrag mag Bergwijn naar Ajax’ appeared first on Voetbalsnafu.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *