Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘Feyenoord kan concurreren met Ajax en PSV’

Giovanni van Bronckhorst denkt dat Feyenoord nog steeds kan concurreren met Ajax en PSV. Hij zegt in een interview met Voetbal International: “Laat ik het zo uitleggen: het verwachtingspatroon is altijd hoog bij Feyenoord, maakt niet uit wat de club als doelstelling uitspreekt. Zo heb ík dat al die jaren tenminste wel gevoeld, als hoofdtrainer én als assistent.”

Gio stelt voorop dat de voetbalwereld ontzettend veranderlijk is: “Wat nu even minder is, hoeft morgen niet zo te zijn. Het mooie van deze wereld is dat je uit zelfs soms uitzichtloze situaties, er toch gewoon weer kunt staan. Feyenoord zit nooit in een uitzichtloze situatie.” Door het geweldige Champions League-seizoen van Ajax is het financiële gat gigantisch: “En toch kan het in het voetbal dat Feyenoord er komend seizoen weer tussen staat.”

Van Bronckhorst verduidelijkt: “Ajax wint van Real Madrid en Juventus, die ook met begrotingen werken die weer vele malen hoger liggen dan die van Ajax. Natuurlijk is Ajax heel sterk, maar welke spelers gaan daar weg? Welke komen ervoor terug? En hoelang duurt het voordat er weer een ingespeeld elftal staat?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *