Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘PSV verbreekt transferrecord en legt 15 miljoen euro neer voor nieuwe aanvaller’

PSV lijkt deze zomer te gaan uitpakken met de komst van de Portugees Bruma. Ze willen maar liefst 15 miljoen euro voor hem betalen. Portugese media stellen dat de transfer vrijwel een feit is. Op dit moment is de aanvaller nog actief voor RB Leipzig.

FC Porto en Galatasaray hadden eveneens interesse in Bruma, maar zij wisten geen akkoord te bereiken met RB Leipzig. Dat zou PSV nu dus wel lukken. In Eindhoven moet hij de opvolger worden van Steven Bergwijn of Hirving Lozano, die allebei op de nominatielijst staan om te vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *