Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘PSV gaat verrassen met het binnenhouden van Hriving Lozano’

PSV zou deze zomer zomaar eens kunnen verrassen met het behouden van vleugelflitser Hirving Lozano. Nu zijn transfer naar Napoli is afgeketst zijn er nog maar weinig opties over voor de Mexicaan.

Napoli gaat zeer binnenkort de komst van James Rodríguez (Real Madrid) aankondigen en voorzitter Aurelio De Laurentiis heeft al gezegd dat Lozano dan niet meer vastgelegd zal worden. De topclub uit Napels was tot voor kort eigenlijk de enige concrete optie voor de buitenspeler, want verder is er alleen voorzichtige interesse.

Everton wordt soms nog genoemd omdat Marcel Brands het op Goodison Park voor het zeggen heeft als directeur voetbalzaken, maar Carlo Jacomuzzi, een van de scouts van de Toffees, schiet dit af in gesprek met Radio Marte. De talentenjager zegt: “Vorig jaar hebben we het over Lozano gehad, omdat Brands hem natuurlijk kent. Maar als hij nu aan Everton wordt gelinkt komt dat uit de koker van zijn zaakwaarnemer, denk ik. Wij kijken op dit moment naar andere spelers.”

Journalist Bas van den Hoven van Voetbal International zei eerder al: “Het lijkt mij helemaal niet zo onlogisch dat hij nog een jaar wacht. Hij heeft een vrij ongelukkige tweede seizoenshelft achter de rug. Als hij volgend seizoen echt uitgroeit tot de absolute uitblinker van PSV en misschien wel van de Eredivisie, dan heb je een veel betere springplank om naar de Europese top te gaan.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *