Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘PSV kiest voor deze spits als vervanger van Luuk de Jong’

Het is bijna zeker dat PSV Luuk de Jong gaat verliezen aan het Spaanse Sevilla. Als vervanger zullen ze wellicht geen nieuwe speler aantrekken.

Het Eindhovens Dagblad schrijft bijvoorbeeld: “De drukke transferzomer van PSV krijgt met de te verwachten overgang van de PSV-captain steeds meer vorm. PSV heeft met Donyell Malen en Sam Lammers twee spitsen aan boord, die al het nodige hebben laten zien in de Eredivisie. Malen ontpopte zich in de eindfase van vorig seizoen als een goede optie voor de positie op nummer negen en vond eenvoudig het net.”

De krant gaat verder: “Lammers kan zowel in de punt van de aanval als op ‘tien’ spelen en geldt als buitengewoon gevaarlijk rond de zestien. Met links en rechts kan Samba Sam vervaarlijke schoten op de goal afvuren. Eerder verhuurde de club Maxi Romero aan het Argentijnse Vélez Sarsfield en in Eindhoven zijn ook nog de jeugdspitsen Joël Piroe (19) en Yorbe Vertessen (18) in aantocht.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *