‘Verdediging van PSV is van het niveau van Willem II’

PSV wist zich gisteren ten koste van het Noorse Haugesund te plaatsen voor de laatste voorronde in de Europa League. Analist Johan Derksen zag de wedstrijd ook en vond het maar een matige vertoning.

“Ze zitten in een fase dat hij (Mark van Bommel, red.) zondagavond met angst en beven naar Heracles Almelo gaat. Vroeger was dat a piece of cake, daar ging je even drie punten halen. Ze moeten nu naar kunstgras etc.. De angst regeert bij PSV”, concludeert Derksen bij Veronica.

Derksen vervolgt: “Hij wint door een dubieuze strafschop van een middenmoter uit Noorwegen, terwijl hij zoveel creativiteit in zijn elftal heeft. Het voetbal is niet om aan te gluren en het publiek is ook heel ontevreden. Van Bommel heeft geen uitgebalanceerd elftal. Iedereen is jaloers op de aanvallers die hij heeft, maar zijn verdediging is van het niveau Willem II.”

 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!