‘Mohamed Ihattaren wekt interesse van buitenlandse topclub’

PSV heeft momenteel een aantal pareltjes rondlopen. Zo kunnen Donyell Malen, Steven Bergwijn, Cody Gakpo in de toekomst veel geld voor ze gaan opleveren. Maar ook natuurlijk voor Mohamed Ihattaren. Chelsea heeft volgens Calciomercato interesse in de PSV-parel.

Ihattaren heeft bij PSV nog een contract tot medio 2022. Op dit moment staat zijn hoofd echter niet naar transferperikelen. Zijn vader kwam onlangs te overlijden en daarnaast is er nog de heikele kwestie over zijn interlandcarrière: Marokko of Nederland?

De pas zeventienjarige middenvelder werd in 2018 ook al eens gelinkt aan Chelsea.


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!