‘PSV biedt 8 miljoen euro op nieuwe Mexicaanse middenvelder’

PSV zou momenteel in onderhandeling zijn met de Mexicaanse middenvelder Victor Guzman. Dit weet het twitteraccount Transfer Liga MX te melden. De Eindhovenaren zouden acht miljoen euro overhebben voor de speler van Pachuca FC.

De oud-club van Hirving Lozano en Érick Gutiérrez zou 10 miljoen euro verlangen voor de 24-jarige middenvelder. Bovendien zouden ze Guzmán pas komende zomer willen laten vertrekken.

Guzmán heeft inmiddels al 159 officiële wedstrijden voor CF Pachuca gespeeld, waarin hij 40 keer wist te scoren. Ruim een jaar geleden was hij al eens in het Philips Stadion toen PSV een oefenwedstrijd speelde tegen Pachuca. Het duel eindigde toen in een 0-0 gelijkspel.

 

 


Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een SHIRT van je FAVORIETE CLUB!!!

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN ORANJE-SHIRT!!