Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

‘Mark van Bommel grijpt in en gooit dramatische ex-aanvoerder uit het elftal’

Volgens het Algemeen Dagblad gaat trainer Mark van Bommel hard ingrijpen na de ontluisterende nederlaag van PSV tegen Sporting Portugal. Het werd maar liefst 4-0 en de verwachting is dat Pablo Rosario geslachtofferd gaat worden.

Het dagblad analyseert zelf: “Voor Van Bommel moet het soms om gek van te worden zijn, dat de knulligste fouten zijn ploeg almaar meer in de problemen brengen. Het spel van de vorig jaar door hem gelanceerde Pablo Rosario (22) tegen Sporting had bijvoorbeeld niets met topvoetbal te maken. Zijn vormcurve vertoont een opvallende parallel met de situatie van PSV. Een goed en hoopvol begin, daarna een stevig verval, een korte opleving in de nazomer en nu weer een topclub onwaardig. Het zou overigens onzin zijn om de problemen alleen aan de jonge middenvelder op te hangen, want veel meer spelers zijn uit vorm en zien hun plek in de hiërarchie soms snel veranderen.”

Het lijkt er echter wel sterk op dat Rosario ernaast zal staan tegen FC Emmen. Het AD verwacht namelijk een middenveld met Jorrit Hendrix, Ryan Thomas en Mohamed Ihattaren. Bruma, die ook maar weinig goed deed tegen Sporting en in de rust werd gewisseld, wordt vervangen door Ritsu Doan.

Verwachte opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Baumgartl, Viergever, Sadílek; Hendrix, Thomas, Ihattaren; Doan, Malen, Bergwijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *