Oranje RSS

Dagelijks alle Oranje berichten voor jou verzameld! Mis niets meer van het Nederlands Elftal op weg naar het EK 2012!

Kenneth Pérez kijkt met verbazing naar Feyenoord: ‘Zo ongelooflijk slecht’

Feyenoord speelde vanmiddag met 0-0 gelijk tegen Vitesse. Analist Kenneth Perez keek met verbazing naar deze wedstrijd. Het was een erg slechte pot en daar heeft de Deen wel iets over te zeggen.

Bij FOX Sports reageert hij op het interview met Steven Berghuis: “Hij was veruit de beste speler op het veld, want het was abominabel slecht. Die eerste helft was niet om door te komen, het werkte op je lachspieren. Zo veel dingen die fout gingen…”

Pérez gaat verder: “Het is 12.15 uur, je hebt met Ajax, AZ en PSV de top drie al gehad. Dan denk je: dit is wat daar meteen na komt. Dit is het beste wat we kunnen bieden naast de top drie hè? Niet een amateurwedstrijd. Dan valt dit wel echt heel erg tegen. Heel af en toe was er wel een mooie bal, maar overall…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *